torstai 6. syyskuuta 2012

Tee-se-itse koira-auto

Dinan sairasloma lähenee loppuaan, ja tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä Vaasaan kokeilemaan miten juoksu kulkee. Jännitystä on ilmassa, ja reissuunpääsyä odotellessa olen ajankuluksi hieman askarrellut auton kimpussa... Tähän saakka koirat ovat matkustaneet kontissa, ja siellä on ollutkin ihan kivasti tilaa. Kontti on kuitenkin osoittautunut erittäin hankalaksi etenkin kisoissa ja treeneissä, koska samalla ovenavauksella koko lauma ryntää ulos eikä kielloilla tai huutamisella ole mitään virkaa. Vaan enää ei kukaan pakene ilman lupaa!

Lähtötilanne siis oli tämä. Irrotin autosta takapenkit (mikä muuten oli yllättävän helppoa, ihmettelin itsekseni ettei tullut jo aiemmin mieleen...) ja ostin häkkitarpeet (filmivaneria, minkkiverkkoa ja teräsputkea) lähimmästä rautakaupasta. Ja eikun hommiin...

 Lopputulos näyttää tältä. Kaikki on oman suunnittelun ja toteutuksen tulosta.

 
 Lauri sai oman loosin, koska matkustaessa ei oikein uni tule ja tekisi mieli painia. Nyt saavat aikuiset olla rauhassa omassa osastossaan.

Konttiin mahtuu mainiosti "työkalut" ja reissukamat. Kyllä nyt kelpaa matkustella - etenkin, kun kartturina on upouusi Garminin navigaattori!

While waiting for Dina's return to the coursing field, I did some changes to my car. The dogs have previously travelled at the back, but this arrangement didn't work very well. So, now Lara and the adults have their own space, separated by a fence mesh. The whole project is designed and implemented by me. Now we are ready to get back on the road - we also have a new companion, Garmin navigator!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti