lauantai 6. helmikuuta 2016

Talvipuuhia

Puoli vuotta on hurahtanut jotenkin ihan kauheaa vauhtia, vastahan kausi loppui ja nyt pitäisi muka taas kohta kaivella kisakamat esiin. Pikku hiljaa ollaan orientoiduttu liikunnan lisäämiseen lepotauon jälkeen, nyt kun pakkasetkin hellittivät ja ulkona on jopa ihan mukavaa olla. Rakastan jäälenkkejä, ja niin rakastavat koiratkin, joten ollaan kulutettu aika ahkerasti lähijärvien jäitä. Eiköhän se kisakunto sieltä pikku hiljaa löydy.

6 months have been gone so fast I've barely noticed it. Soon it's time to dig up mantles and muzzles again. Now, the -30 degrees s*hit cold weather is gone, so it's pretty nice to go out. I love to walk on the ice roads, and the dogs seem to love it too. Hopefully we'll all be fit and shape by May.



Tyttöjen jääkuvat otti Elli Kinnunen / Etoelävä

Kevättä odotellessa on tullut puuhailtua kaikenlaista, ompelukone on ollut kovassa käytössä.

Meanwhile waiting for spring, I've been doing a little this and that. Mostly I've been busy with my sewing machine.




Haalarit vielä odottelee kasautumista. / Overalls still wait to be fixed.
Nämä herkut meni lämmittämään viittä pikkuwhippettiä.
These lovely coats warm up five cute rascals.



Inna kävi sterkattavana, koska läppävuodon takia sen pentusuunnitelmat karahtivat kiville. Harmittaa, mutta leikkaus meni hyvin ja Ninnu on jo oma iloinen itsensä!

Inna has been neutered. She is not breeding material because of the Leakage in her mitral valve. I'm sad because of that, but she has fully recovered, luckily!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti