maanantai 28. elokuuta 2017

"Kaikki on mahdollista kun on suora lähetys"

Viime viikonloppuna juostiin SM-maastot Hämeenkyrössä. Meillä on näköjään ollut tapana osallistua kyseisiin karkeloihin joka toinen vuosi, ja kun viime vuonna samaan aikaan oltiin Latviassa, nyt oli arvokisavuosi. Kotoa lähtiessä kyllä jo tiesin että 2kk kisatauko, tyttöjen kiimat ja oma sairastelu reissun jälkeen eivät todellakaan olleet edesauttaneet koirien terävimmän kunnon ylläpidossa. No, lähdettiin silti (toden sanoakseni, mitä on viime aikoina harrastuspiirejä seuraillut, tuntuu että koiria kilpailutetaan aivan hullunkiilto silmissä ja älyttömällä kiireellä nartut suoraan pentulaatikosta viivalle. Siihen verrattuna omat koirat on varmasti paskimmilaankin oikeasti kropaltaan kunnossa...). Radat oli melko pitkät ja fyysisesti todella vaativat, joten mitään kummempia odotuksia ei ollut...

Last weekend, after 2 months break from coursing, we travelled to Hämeenkyrö for Finnish LC Championships. The tracks were quite long and heavy, so I didn't have high hopes - girls were in heat in summer, and I was also a bit ill...

Ellalle alkuerästä varmaan uransa huonoimmat pisteet, mutta niillä kuitenkin yk-narttujen ykköseksi.
After qualifications, Ella was 1st in Sprinter female class.

Lara punnersi hirmuisen ajohaukun saattelemana alkuerissä sijalle 9. Oli se turhan tukevassa kunnossa...
Lara struggled on 9th place. She is still a bit fat...

Inna lämmitteli seitsemänneksi. Suoritukseen nähden pisteet oli aika tiukassa. Roosa oli alkuerien jälkeen myös jossain puolivälin tienoilla, samoin Eddy uroksissa. Esme ja Jasperkin oli ilmoitettu, mutta Esmellä alkoi juoksu ja Jasper jäi pois muusta syystä.
Inna warmed up on 7th place. She did a nice run, but the points were not as good as it looked like. Roosa was in the halfway of the Standard female result list, also Eddy around halfway in males. Esme and Jasper were supposed to come also, but Esme started her heat, and Jasper didn't come for other reson.

Kuten tiedämme, kaikki on mahdollista.
As we all know, everything is possible.
 Kaikki kuvat ottanut Sirpa Lihavainen

Ellan finaalia katsellessa olin varma, että se tuttu hopea sieltä taas napsahtaa, mutta vielä mitä! Lapsen ensimmäinen voittomantteli, ja ainoa SERT-tulos luokassaan. Hieno parannus finaaliin, mutta eihän tuo kunto tosiaan paras mahdollinen ollut (kellään, näemmä). Seuraava yllätys koettiin urosten palkintojenjaossa, kun Eddy sijoittui neljänneksi. Melkoinen nousu 9. sijalta, finaalipisteet olivat kirkkaasti luokan parhaat. Voi poju, turhan paljon antoi tasoitusta alkuerässä... Itsehän olen Innan kanssa tottunut siihen, että se vetää finaaleissa aivan törkyhyvin - niinkuin nytkin, ja lopputuloksissa se ylsi kolmanneksi. Ihan kelvollinen suoritus kovassa seurassa melkein 5-vuotiaalta koiralta, kuudes arvokilpailu ja kuudes sijoitus kolmen parhaan joukkoon. Lara oli lopputuloksissa 9. ja Roosa 10., molemmille kuitenkin SERTit. Roosallakin oli juoksu juuri, se ei ollut ihan terävimmillään. Loppujen lopuksi kuitenkin oikein kiva päivä, kaikille hyvät tulokset eikä kukaan telonut itseään. 

Ella's final run didn't look so good to me, but unexpectedly she won her first jacket! She was the only in her class with CAC-points (over 450), but still, she is not in top shape yet. The next surprise followed at the prize ceremony of males, when Eddy placed 4th. He did amazing run at the finals, best points of his class. Inna does the same, and again, her final placement was 3rd. Very nice result from almost 5 years-old dog in very tough company. Lara was 9th and Roosa 10th, all with CAC-points. Roosa also had her heat recently, so she is not in top shape either. At the end, nice day and nice results, and nobody got hurt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti