perjantai 19. kesäkuuta 2020

Koronakevät ja kuinka siitä selvittiin

Olemme kärvistelleet koronarajoitteista arkea kolmisen kuukautta, ja viimein näkyy valoa tunnelin päässä. Kilpailukausi on kyllä valitettavasti suurimmalta osin menetetty, mutta jospa tässä nyt jotain vielä ilmaantuisi. Kaikenlaista on onneksi jo työn alla. Kartanon kesäkuun ainoat ratakisatkin menivät meiltä sivusuun dopingvaroaikojen vuoksi, mutta Jade kävi juoksemassa kaksi sijoituslähtöä oikein kivoilla kv-ajoilla. Seuraavan kerran radalle pääseekin sitten "jo" 15.7.

Kevät on mennyt aika pitkälti omaa pihaa laitellessa, ja viimein tämä parivuotinen projekti alkaa olla aitoja vaille valmis. Kunhan nurmikko alkaa kestää juoksemista, koirilla on nykyiseen verrattuna puolet enemmän juoksutilaa. Pitkittäissuunnassa saa vetää lähes 100m vaikkapa käsivieheellä. Kelitkin ovat hemmotelleet, joten pihalla on oltu paljon.




Toukokuun lopulla vietettiin tuplasynttäreitä, kun ensin Volbeatit saavuttivat 2v "aikuisiän" ja muutama päivä myöhemmin Isla juhli ensimmäisiä synttäreitään. Anniina otti taas upeta kuvat sankareista.

 Isla

 Rita

Lola

Vielä bonuksena Lara, koska se on niin kaunis


Lisäksi saatiin muutama upea kuva uuden sponsorin kunniaksi. Meidän yhdistelmälaumassa on syöty Valion nappulaa nyt puolisen vuotta, ja ruoka vaikuttaa sopivan ja maistuvan erinomaisesti kaikille. Harkoissa on kellotettu varsin kivoja aikoja kaikille, jäämme innolla odottamaan kisakauden alkua.

Käytiin synttäreiden kunniaksi myös porukalla selkäkuvissa Kankaanpäässä. Mukana oli 7/9 Volbeattia, 2 Metallicaa ja Isla. Tuloksia kelpaa kyllä esitellä, LTV0 tai LTV1 kaikille. Vähän jännitin tuon Ellan tuloksen vuoksi painetta Volbeateilla emän puolelta, isäähän ei ole kuvattu (kuten ei myöskään Metallicojen isää). Muutoksia oli, mutta aika pieniä, ja muutokset olivat kaikilla samantyyppisiä. Metallica-pentueessa on mm. kolmella nartulla ylimääräisiä kylkiluita joista VA1, mutta Volbeateissa niitä ei ollut kellään. Kuvautin samalla Islan vaikka se onkin vasta vuotias, sukurasitteena ei näy olevan spondyloosia edes Laralla joka oli kuvattaessa hiukan alle 8-vuotias. Synnynnäiset muutokset kuitenkin näkyvät, ja Islan kuvaustulos LTV0 VA0. Selkäkuvien perusteella siis jalostussuunnitelmani jatkuvat seuraavaan vaiheeseen, ja seuraava Dinacon pentue tulee toivottavasti Lolalle loppuvuodesta 2021. Islan vuoro on sitten tuonnempana, 2023.

Käytiin myös vähän harkkailemassa Kartanolla, Lola juoksi viimeisen ryhmän ja Islallekin saatiin hyväksytty soolo. Lisäksi Isla mitattiin, virallinen mitta on 47,7cm. Tuossa on vähän ilmaa, mittaus tapahtui pöydällä ja se ei ollut Kissulle kauhen rento tapahtuma. Se siis menee reilusti mittaan, ja sehän on pääasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti