lauantai 13. lokakuuta 2012

Helsinki, Team Race 6.10.

Pitkän arpomisen jälkeen lähdettiin kuitenkin käymään Helsingissä, vaikka vasta viime viikonloppuna siellä käväistiin... Dina oli ilmoitettu 480m sijoituslähtöön, ja vaikka ennakkoon ajattelin että lähtöön tulisi kavereita korkeintaan pari, pitkälle matkalle saatiin jopa kaksi lähtöä! Koirat oli jaettu sijoituspisteiden mukaan, ja Dina juoksi samassa lähdössä ensikertalaisen nartun kanssa (toinenkin ekakertalainen oli ilmoitettu, mutta se jäi pois). Juoksu ei ollut kauneinta mahdollista katseltavaa, sillä Dina arpoi suorilla vieheen seuraavaa käännöstä ja juoksi lähempänä ulko- kuin sisäreunaa... No, ensimmäisenä likka ylitti maalilinjan ja kello pysähtyi aikaan 35,22. Vasta juoksun jälkeen tajusin, että eihän Dina ole koskaan juossut Kartanolla (nurmella), eli menkööt harjoittelun piikkiin tällä kertaa. Kuitenkin sillä oli kaikista pitkänmatkan whippeteistä päivän paras aika. Team Racen tulokset löytyvät aikanaan osoitteesta www.suomenvinttikoiraliitto.fi/kilpaileminen/tuloksia. Onnittelut vielä voittajille!


 Kuvat otti S. Aalto, kiitos!

Laurikin kävi koittamassa Kartanon etusuoraa, mutta lapselle iski joku jännäpäivän kohtaus ja se ujosteli vähän kaikkea. Ei tarttunut edes vieheeseen kunnolla, leikittiin sitten juoksun jälkeen rätillä kaksin ja sitten syttyi ihan kivasti. Jätetään talveksi hautumaan ja likka kasvamaanja katsotaan keväällä uudestaan.

Last weekend we visited Helsinki again, this time on Team Race track race competition. Dina participated in 480m, and was placed 1st (out of 2 whippets) in her start. Her lines aren't very good yet, but she hasn't run in Helsinki ever before - and this was also her first time at 480m. Nonetheless, her time was the best of all the 480m whippet times on that day. Lara also had a chance to try the track, but she got a bit cold feet, so we played together with the lure further away from the track. Now Lara has the whole winter to grow up, and we'll get back to this business next spring.

Dina kävi virallisessa silmäpeilauksessa 9.10., ja vuoden 2010 epävirallinen peilauslausunto vas. silmän micropthalmiasta ja kaihista pysyi edelleen samana ja muuttui viralliseksi. Oikean silmän suhteen saimme erittäin iloisia uutisia, silmä on edelleen täysin terve! Myös polvet lausuttiin terveiksi (0/0)!

On tuesday Oct. 9th, Dina had an official eye examination. Unofficial result "micropthalmia, cataract" of the left eye from 2010 is still the same and now also official. The result of the right eye was great, the eye is still health! Knees were also health (0/0)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti