keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Tampereen ratakisat

Olin ilmoittanut Dinan ja Innan Tampereen kesäkisaan. Juhannuksen jälkeen kotiin palautuessa mielessä kangasteli harrastusvapaa viikonloppu, mutta sitten se muisti palaili pätkittäin. No, pikku päiväreissu eli ei paha.

Dina oli taas oma hankala itsensä, 280m vetskulähdössä oli neljä muutakin ja koppien takana huuto oli melkoinen. Oli ihan tipalla ettei Dina lähtenyt käsistä kopittaessa, käteen tuli makoisat mustelmat kun yritin sulloa ovea kiinni vaikka käsi oli vielä luukun sisäpuolella. Huoh! Dinalla on lähdöt olleet hyvät, mutta nyt se touhusi jotain omiaan ja lähti parin metrin takamatkalla. Lopulta sen sijoitus oli 4/5, aika hiukan päälle 20. Vielä pitäisi saada vauhtia lisää, josko sille saisi sittenkin loput KV-ajat juostua Turun radalta ennen eläköitymistä. Dina saa juosta enää ensi kauden.

Innan lähtö oli tasainen, pikkutiikeri ponnisteli sijalle 3/4, aika silläkin päälle 20. Väliäkö sillä, pääasia että ratajuoksu kulkee! Nyt se jo ihan hinkuaa kopeille ja pikku hiljaa juoksulinjatkin ovat siirtyneet lähemmäs kiskoa.

Lara pääsi juoksemaan testikoirana 480m. Meno näytti oikein mukavalle ja ennätyksiä kellotettiin taas; 32,7. Huuuuh! Nyt harmittaa etten ole ilmoitellut sitä enemmän kisoihin, jos vanhat merkit pitävät paikkansa se aloittaa kiiman heinäkuun lopussa. No, katsotaan josko vielä TeamRaceen pääsisi. Ella juoksi viimeisen ryhmäkoejuoksun 350m matkalla, kavereina Lara ja Dina. Ella juoksi koko matkan aikalailla kolmosrataa mutta tuli tasapäin Laran kanssa maaliin, molemmilla aika 23,4. Ensimmäiset ilmot lähtivät matkaan heti alkuviikosta, käydään vielä torstaina harkkailemassa vähän täydempää lähtöä jotta ruuhkassa juoksu ei tulisi kisoissa yllärinä. Lauantaina käydäänkin katsastamassa onko whippetistä ajuemetsästäjäksi...

Last sunday Dina and Inna participated in track racing competition in Tampere. Dina was placed 4/5, Inna 3/4, both times were around 20 sec. I had some serious difficulties on putting Dina into start box, I had quite bad bruses in my arm. Phew! Lara ran 480m as a test dog, she made a fantastic time 32,7. She'll probably start her heat at the end of July, it's a shame I didn't enter her in several races. We'll see if she'd be in shape in october for Team Races. After the official starts, Ella finished her racing lisence with 350m trial run. Lara and Dina ran with her, Ella and Lara crossed the finish line at the same time, 23,4. Ella ran quite far from the rail, so little more practise. I already entered her and Lara in one competition, but first, next saturday we'll see if whippet is suitable for pack coursing...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti