perjantai 24. helmikuuta 2017

Uimassa

Ollaan käyty noin kerran kuussa tyttöjen kanssa Tampereen Koirauinnissa uimassa. Samalle reissulle kun saa melko kätevästi integroitua tuttujen moikkailuja sekä töitä. Larakin lopetteli juoksunsa, nyt se oli vielä sivussa, mutta ensi kerralla sekin pääsee - tai joutuu, jos Larpilta kysytään. Viimeksi käydessämme sain kotiinviemisiksi vedenalaista videokuvaa tyttöjen uinnista - ihan mahtavaa!! Tuhannet kiitokset Anu!


Ellalla ja Empulla on hyvä potku, ja ne ovatkin oppineet liikkumaan vedessä hyvin luontevasti. Kesälläkin ne uivat järvessä niin innokkaina että oli välillä aika työlästä yrittää huijata ne pois. No Dina sitten, intoa piisaa mutta se näkyy uivan aika etupainotteisesti perä alhaalla. Inna ei käytä oikeaa takajalkaa kuin kovemmassa vauhdissa, pitänee alkaa etsiskellä syytä toispuoleisuuteen. Voi kun saisin ensi kerralla Larastakin videota!

Roosa-lapsi kävi selkäkuvissa, tuloksena LTV1 ja VA0! Sitten vielä käydään silmäpeilissä ja sydänultrassa ennen mitään virallisia tiedotuksia, mutta Roosalle olisi suunnitteilla pentue ensi talvelle. Jännää...!

Girls have been swimming in an indoor pool at Tampere Koirauinti almost once a month. They just love it, and last time I got a video (taken by Anu, thanks!) of them. Fascinating! All the others seem to use their hind legs quite well, except Inna. I guess I'll have to work on that, perhaps she has some tightness in her body. 

Roosa's back has been x-rayed with good results: no signs of congenital chances in her lumbal spine or sacral area! Next we'll check her heart, before any official announcements. But I'm planning pups for her for next autumn/winter. So exciting..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti