torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevättä

Kauan odotettu kevät on viimein täällä! Lumet ovat lähteneet suurimmasta osasta lenkkipaikoista, ja pellollekin pääsee jo revittelemään. Ei tarvinne kertoa, että tytöt ovat olleet onnesta sykkyrällä pelto- ja hiekkakuoppalenkkien jälkeen... Alkuvuoden hikoilu alkaa tuottaa tulosta, Dinalla ja Laralla tuntuu riittävän kuntoa ja vauhtia ihan kivasti. Lara lopetteli juoksunsa ja sekin on viimein tauon jälkeen päässyt uimaan. Vielä viime hetken viimeistelyjä, ja kohtapuoliin pääsemmekin tositoimiin! Suunnitelmien mukaan Dina starttaa kautensa SuomiCupeista, ja toukokuun lopussa lähdemme Dinan ja kisakirjansa korkkaavan Laran kanssa pikku laivaretkelle. Omalta osalta kausi on alkanut kaikenmoisella mukavalla koiriin liittyvällä opiskelulla, ja lisää on luvassa. Jännää!


Inna senkun kasvaa ja kaunistuu. Likka on ev mittauksella 5kk iässä 41,5cm/n. 8kg. On se vaan niin hellyttävän ihana ja iloinen lapsi, vauhdikkaasta luonteestaan huolimatta se on ollut äärimmäisen helppo!

The spring is finally here! The snow has melted almost everywhere, and the girls have been very happy to get to the field and sandpit again. Lara's heat is happily over, and soon we're getting into the serious business: Dina's coursing season starts from the Finnish Cup, and at the end of May Lara starts her coursing career.

Inna is growing, and she is getting more and more beautiful every day. At the age of 5 months, she is 41,4cm/8kg, unofficially. She is so adorable and happy, despite of her lively temperament she is amazingly easy-going pup!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti