maanantai 16. syyskuuta 2013

Kuninkuusjuoksut 2013

Syyskuun 14. päivänä juostiin Helsingin Tuomarinkartanolla kauden viimeiset arvokilpailut radalla. Olin ilmoittanut molemmat tytöt kisaan, mutta Lara joutui vielä varmuudeksi jäämään pois reilun parin viikon takaisen lenkillä sattuneen jalkahaverin vuoksi. Samasta syystä jäivät väliin myös Turun ratakisat ja Vaasan maastot, mutta tuleehan noita. Koirakin on onneksi kuntoutumaan päin!

Dina siis osallistui ensimmäiseen rata-arvokilpailuunsa, ja oli odotetusti B-finaalissa. Oma tavoitteeni oli toinen kv-aika ja että Dina ei olisi ihan viimeinen. Molemmat toteutuivat, finaalin aika 33,60 (joka on samalla uusi ennätys!) ja sijoitus B-finaalissa 2/3! Minun hieno Dinani!

Kuva: Ari Salmela (lisää kuvia galleriassa), Dina valk.

Noppa ja Räpsy osallistuivat Viron maastoihin, tuliaisina molemmille SERTit sekä Nopalle sunnuntaina voitto ja CACIL! Upeaa tytöt, paljon onnea!

On 14th October, Dina participated in the long distance championships in Tuomarinkylä race track. Lara had to pass this race because of a minor leg damage (which is healing very well). Dina was placed 2nd (out of 3 standard whippet females) on the B-final, with her new personal best time, 33,60. I'm so happy! Dina's sisters, Noppa and Räpsy, participated in coursing competition in Estonia, they both got CACs and Noppa also CACIL for winning the INT competition on sunday. Big congratulations!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti