perjantai 6. syyskuuta 2013

Neljän tähden illallinen

En ole tainnut kirjoittaa yhtäkään ruokinta-aiheista blogipostausta, mutta nyt lienee aika korjata sekin epäkohta. Valitettavasti ruokinta on aihe, joka herättää harvinaisen paljon tunteita teki niin tai näin, mutta otetaan nyt riski...

Itse ruokin koiriani 50% nappulalla ja 50% lihalla, toinen ruoka nappulaa ja toinen lihaa lisukkeineen. Olen niin mukavuudenhaluinen, että esimerkiksi reissuilla en halua raahata mukanani kilotolkulla herkästi pilaantuvaa tavaraa, mutta sitten toisaalta pelkkä nappula ei ole etenkään kilpailukaudella aktiiviselle koiralle riittävän proteiinipitoista. Olkoonkin, että käytössä on aktiivisille koirille tarkoitettu korkeat rasva- ja proteiinipitoisuudet sisältävä ruoka. Mushin laajasta ja hyväksi havaitusta valikoimasta ovat ahkerimmin olleet käytössä sika-nauta ja nautajauhelihat, sian sydänjauheliha sekä kokonaiset kanan sydämet. Lisukkeena tarjoillaan mm. kananmunan keltuaista, piimää tai raejuustoa, lisäksi kilpaileville erilaisia lisäravinteita (mm. Cartivet+MSM ja B-vitamiini). Tietysti säännöllisin väliajoin on kokeiltava jotain uutta.

Testiryhmämme sai tilaisuuden maistella Mushin uutuusruokaa, Vaisto -sarjan nauta-sika-kana -ateriaa (lisukkeena piimää)...

"Joko saa ottaa?"
 
 Dinalle ruoka on ehkä maailman tärkein asia


Innallekin maistuu!

Tälle tuotteelle tuli testiryhmältä täydet pisteet, kupit tyhjenivät ennätysajassa. Tuote on erittäin käyttäjäystävällinen myös siksi, että siitä on helppo annostella joka koiralle sopiva annos ilman teräasetta, eikä joka paikka ole veren peitossa. Pakkaus on juuri sopivan kokoinen jaettavaksi tasan neljän whippetin kesken, eli saatanpa seuraavalle reissulle ostaa pussillisen. Suosittelemme!

I rarely write about feeding my dogs, because there's always so many opinions about correct food and feeding. Well, now I'll make an exception. I usually feed my dogs with half dry food (one meal) and half meat (other meal), because all the dry foods don't have enough protein for active dogs, specially whippets. I usually offer minced meat (pork and bovine) and heart with sour milk and egg yolk, but this time the dogs had an opportunity to taste a new raw food, MUSH B.A.R.F Vaisto. It's probably unnecessary to mention that everyone just loved it. The package is very useful and just perfect size when shared in four, for example on the road. We recommend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti