keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Äidit, isät ja tyttäret

Jaksan lähes päivittäin ihailla koiriani - varsinkin tyttöjä - jotka muistuttavat omia vanhempiaan niin äärettömän paljon. Pidän tästä piirteestä erittäin paljon, koska kaikkien tyttöjen takana on upeita koiria. Seuraavassa pieni kuvapostaus aiheesta, osa kuvista on lainattuja.

I'm amazed how much my dogs - specially the girls - remind their parents. I love this feature, because I admire these dogs in their pedigrees. Here's a little post with family pictures, some of them are borrowed.

Dina

 Tämä kuva ilmentää täydellisesti Dinan perusilmettä ja olemusta
This pic describes perfectly Dina's character and attitude

 Joitain ilmeitä sekä suurin osa luonteesta on selkeästi tullut Filalta
Some features and the most of her character are clearly from Fila

 Kuva: P. Jutila
Kropaltaan Dina muistuttaa todella paljon isäänsä Cocoa
Dina has very similar body structure than her father Coco

 Kuva: Kennel Tuulikellon
Hämmästyttävin yhdennäköisyys kuitenkin löytyy Dinan ja Musti-mummon (Coco emän) väliltä!
The most, Dina reminds her grandmother Musti (Coco's mom)!

Lara

Lara on sievä tyttö
Lara is one pretty girl

Lara muistuttaa ulkonäöltään todella paljon emäänsä Bellaa, runko on ehkä aavistuksen pidempi, mutta pää ja ilme ovat samat. Valitettavasti minulla ei ole Bellasta kuvia, koska Bella nukkui pois kesäkuussa 2013 vaikean varvasvamman vuoksi.
Lara reminds her mother Bella, her body is slightly taller, but the head and expression are the same. Unfortunatelly I don't have pics of Bella, because she had to be euthanized in June 2013 because of a serious toe injury.

 Kuva: A. Oljemark
Laran äiti Bella ja isä Luikkis. Isänkin ilmeestä löytyy yhdennäköisyys, mutta erityisesti luonnepuoli on isän peruja koska niin isällä kuin tyttärelläkin on joskus valot päällä ilman että ketään on kotona...
Lara's mom Bella and dad Luikkis. There are similarities in the expressions, but also most of Lara's character is herited from her father. They are both very happy, but not so clever...

 Inna

 Kuva: A. Ruotsalo
Inna on varsin iloinen tyttö
Inna is one happy happy girl

Kuva: D. Hense
Inna on ihanan Lizzy-äitinsä täydellinen kopio ilmettä myöten
Inna is a perfect copy of her sweet mom Lizzy, with the "Lizzy-look".

Isä Arapaho (vas.) on käytökseltään ainakin näin vanhemmiten hiukan hillitympi kuin hulivili tyttärensä, mutta ilmeessä on paljon samaa.
Dad Arapaho (left) is much more calm and sophisticated than his daughter - at least now in this age. Yet, the expression is the same.

Dina ja Inna ovat serkuksia, eli Angel (vas.) on molempien mummo. Vielä on vaikeaa sanoa, muistuttaako kumpikaan tytöistä isoäitiään, mutta ainakin Fila ja Lizzy ovat hyvin samanoloiset, ja erityisesti Fila muistuttaa kovasti äitiään.
Dina and Inna are cousins, so Angel (left) is their grandmother. It's hard to say whether the girls remind her, but Fila and Lizzy are very much alike, and specially Fila is like her mom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti