keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kevätajue

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna matkattiin Inkooseen kevään ensimmäisiin ajuekisoihin, samana viikonloppuna pääsin pitkästä aikaa tuomarihommiin derbymaastoihin. Dinalla olisi ollut viimeinen mahdollisuus juosta veteraanimestaruudesta, mutta en viitsi ikäneitoa enää juoksuttaa peräkkäisinä päivinä kun kelikin oli aika lämmin.

Kisapaikka oli oikein mukava, parkkialueelta radalle matkaa noin kilometrin verran. Koirat oli autossa ihan rauhallisina, mutta lähtöön vuoroa odotellessa sitten likoilla repesikin vehkeet ihan huolella kun tajusivat homman nimen. Viime viikko mentiin aika rauhakseen kun Ella on ollut kevennetyllä liikunnalla, ja sen kyllä huomasi. Alkuerän lähetyksessä oli kyllä suuria hankaluuksia, mutta raskaalla mäkisellä 950m radalla pitkässä heinässä kuitenkin 218 pistettä. Olin jo päättänyt, että jos ei sertiä tule niin ajue-SMiin ei lähdetä, mutta finaalijuoksu näytti paremmalta. Rata oli suunnilleen saman mittainen, lopussa vielä pitkä ylämäki mutta hyvin kaikilla vaikutti kunto riittävän loppuun saakka. Palkintojenjaossa kyllä jännitti, mutta alkuerän nelossija piti ja kolmas ajueserti tuli rimaa hipoen 452 pisteellä! Jee!!

Pikku typo lipsahtanut pisteisiin, mutta serti siis tuli.

Lopputulokset FB:n Kevätajue -tapahtumaryhmässä

Last weekend we participated in Pack Coursing event in Inkoo, Southern Finland. The place was very nice, parking place was about 1km away from the track area so girls were nice and calm in the car. Qualification run was not the best of them, but finals went very well. Both tracks were quite long, about 950m, and there was quite a variety in altitude. All of my girls had good speed and endurance even in the end of the final track. Our result was 452 points and 3rd CAC!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti