perjantai 5. toukokuuta 2017

Tultiin, nähtiin, pärjättiin

Niin se kisakausi alkoi tänäkin vuonna, ja täsmälleen samoissa fiiliksissä kuin viime vuonnakin. Lähetään nyt kattomaan missä kunnossa koirat on, jos nyt ees kohtuudella menis. Tiedän kyllä että omat standardini ovat keskimääräistä korkeammat, mutta pieni itsekriittisyys ei koskaan ole pahasta. Saatiin Jasper (D. Master of Puppets) meidän mukaan, mutta nuorimies kohelsi varpaansa hajalle jo kyläpaikan koiratarhassa perjantai-iltana, joten se oli jo automaattisesti sivussa. Kyllä tykytti otsasuoni, mutta minkäs näille voi. Lauantaina poimin Eddyn (D. Enter Sandman) kyytiin, käytiin matkalla kurkkaamassa vielä Roosan (D. Hero of the Day) sydäntä ultralla, ja terveeksihän se lausuttiin! Iloisin mielin jatkoimme matkaa kohti Ravijokea, mutta hymy hyytyi melko pian kun taivaalta alkoi tulla lunta. Kyllä, lunta. No, päästiin perille, ja vajaan tunnin loskassarämpimislenkin jälkeen olin ihan valmista kamaa nukkumaan. Oli meillä hiukan ahdasta, vaikka huoneessa olikin kaksi sänkyä. Pojat eivät ole tavanneet toisiaan sen jälkeen kun Eddy muutti kahdeksanviikkoisena omaan kotiin, mutta yllättävän hyvin tulivat juttuun.


Yllättävän hyvin lumi oli hävinnyt yön aikana, ja aamulla keli oli suorastaan kiva. Kylmä ja tuulinen, mutta ihan kiva. Yk-whippettien luokka aloitti, ja vaikka otinkin Ellan lämmittelyyn vähän turhan aikaisin, se juoksi alkuerän oikein kivasti - kolmannelta sijalta finaaliin (249p). Sitten takaisin toimiston kulmille kyttäämään urosten ja narttujen arvontoja, ja taas takaisin pellon laitaan. Eddyn ensikilpa hiukan kuumotteli, mutta varsin hyvin nuorimies juoksi ja finaaliin se starttasi sijalta 7 (224p). Lara juoksi alkuerän Roosan parina, ja ne olivatkin tosi hyvä pari! Lara alkuerän jälkeen kakkoseksi (247p), Roosa jaetulle 4. sijalle (245p). Inna puolestaan oli saanut parikseen Esmen (D. Cyanide), joka myöskin juoksi ensikilpansa. Hyvin pysyi Esme Innan kyydissä, Inna kurvaili kärkeen (252p) ja Esme sijalle 9 (234p). Finaalit alkoivat miltei heti perään, ja aamupäivän ajan kaihertanut nälkä sai nyt vielä hetken odottaa.

Ellasta ei sattunut juoksukuvaa kenenkään kameraan,
mutta kuvassa isoja tipuja ihmettelevä lapsi korkkasi kauden tuloksella
3/8 474p SERT
Eddy (valk.) ensikilvassaan 3/11 486p SERTK
 Kuva: M. Hämäläinen

 Lara (valk.) 1/24 510p SERT, CACIL
Inna (pun.) 3/24 505p, SERT, varaCACIL
Kuva: S. Lihavainen

Roosa (valk.) yllätti kaikki täydellisesti!
Upea kauden avaus 2/24 508p SERTK!

Esme (pun.) 14/24 473p SERTK

Ihan mahtava päivä!! Kaikille tiimiläisille upeat sertitulokset, lämpimät onnittelut vielä! Laran ja Roosan tulokset lämmittivät erityisesti, mamma 5v valeraskaana tulee ja pesee kaikki, ja Roosa kyllä veti niin sikahienosti että taidettiin Sirpan kanssa molemmat tirauttaa pikku kyyneleet. Roosalla ei oikein maastoissa viime kaudella mennyt putkeen, mutta suorituskykyyn vaikuttavat ruokintatekniset ongelmat näyttäisivät olevan tällä erää ratkaistu ja hyvä niin! Lara oli lopulta vielä Best in Field 3 ja Roosa BiF 4! Tulokset SVKL:n sivuilla.

Sirpa nappasi vielä muistoksi upean kuvan!
Vasemmalta Esme, Lara, Eddy, Roosa, Enya, Ella ja Jasper

Jotta kauhun tasapaino säilyisi, Emppu veti sunnuntaina treenijuoksunsa niin täysin vihkoon että päätin jättää sen pois W-H:n maastoista. Saa nähdä juokseeko se koskaan kilpaa, turha lähteä hakemaan nollaa. Olin ilmoittanut myös Jassun ja Ellan, mutta Jasper ontuu edelleen, joten emme mene ollenkaan. Lisäksi Jasperin sunnuntainen näyttely jää väliin, keskitytään Ellankin kanssa ennemmin SuomiCuppeihin. Maanantaina vielä pahaksi onneksi Eddy teloi jalkansa, joten Roosa on ainoa edustajamme tulevan viikonlopun rotumestaruuksissa. 
 
Eddy sai pari tikkiä jalkaansa, onneks meni vain nahkaa.

Last weekend we finally had our LC season opening competitions in Ravijoki. It was kind of a check, if my girls were at least in adequate shape. My standards are quite high, but still I have the same feeling every year. I had also Jasper (D. Master of Puppets) and Eddy (D. Enter Sandman) with me, but unfortunatelly Jasper hurt his toe and could not participate. On the way, Roosa's heart was checked with ultrasound and it was ok!

Well, after a few misfortune (Jasper's toe, sky full of snow on saturday) we actually had pretty nice day! All the kids got CAC's, Lara totally surprised me by winning with CACIL, and Inna was 3rd with resCACIL! So proud of them all! Full results here.

To get back in the ground, Emppu did everything else but chased a lure in her training on sunday, so I cancelled her participation in Whippet Club's LC Championchips on saturday. Jasper is still limping (he was supposed to participate in Tampere IDS on sunday, but had to cancel that too), and also Eddy hurt his leg and got a few stitches. I cancelled Ella too, so Roosa will be the only participant from our team. Shit happens, but what can you do.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti