sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Päivitystä

Muutaman kerran olen miettinyt kuulumisten kirjoittamista, mutta sitten en olekaan enää jaksanut paneutua asiaan. Koulu on vienyt kevättalvella todella paljon aikaa, joten kaikki toissijainen on pitänyt jättää tuonnemmaksi, eikä toisaalta ole oikein ollut mitään mistä kannattaisi kirjoittaa. Kokeilen motivaation lisäämistä kirjoittamalla jatkossa vain Suomeksi. If you want it in English, use Google Translator, please!

Olen nähnyt kaikkia Volbeat-lapsia aika säännöllisesti tässä talven ja kevään aikana, mutta maaliskuulla pidettiin ihan viralliset treffit. Aluksi käytiin porukalla juoksemassa Hankasalmella maneesilla, mukana oli kaikkiaan 7 kakaraa. Lisäksi juoksukarkeloihin osallistuivat Metallica-pentueesta Roosa ja Esme sekä isotäti Helmi (Blackbitch's Love Me If You Dare). Lopuksi kaikki sai kokeilla tassuviehettä. Jatkot oli sitten meillä, taitavan handlerin ja valokuvaajavirtuoosin yhteistyöllä kaikista saatiin jonkinmoiset seisomakuvat. Katsoin kaikki myös läpi, kellään ei vaikuta olevan kropassaan mitään pahempia kireyksiä vaikka vauhtia onkin. Kiitos kaikille kun kävitte!

Vasemmalta Meera, Roosa, Jade, Louna, Kevan, Lola, Rita ja Leia
Kuva: Sirpa Lihavainen

Inna ja Lara saivat varasijoilta kutsun Suomicuppiin, joka juostiin tänä vuonna Sastamalassa 11.5. Tämä oli Innan viides SuomiCup. Aamu oli aika viileä ja oli aika työ saada pidettyä koirat lämpiminä. Jokakeväinen pelkoni oli jälleen aiheeton, molemmat vaikuttivat olevan suht ok kunnossa veteraaneiksi. Inna sitten lopulta putsasi pöydän ja voitti. On se vaan aika peli!

Kuva: Anniina Oksanen

Eilen sitten pikkutytöt pääsivät harrastamaan. Ensin aamusta käytiin ottamassa parit harkkavedot vieheellä. Kumpikaan ei ole tassuviehettä kummempaa vielä nähnyt, mutta Ritalla on jo hyvä meininki ja se ampuu muovipupuun kiinni todella hyvin. Lola lopetteli juoksunsa pari viikkoa sitten, sekin kyllä lähti mutta ei jäänyt vieheelle koska vieheenvetäjä oli paljon jännempi... No, hyvin tässä vielä on aikaa treenailla. Treeneistä mentiin suoraan mätsäriin vähän kokeilemaan kehäkäyttäytymistä. Varsin mallikkaasti käyttäytyivätkin, Lola oli pienten pentujen SIN4, Rita samassa luokassa SIN1 ja lopulta BIS5! Sain houkuteltua mukaan myös Ronjan, Esmen ja Meeran, Meera pienissä pennuissa PUN ei sij., Esme pienten aikuisten PUN4. Myös Meera ja Esme esiintyivät ihanan rennosti ja itsevarmasti.

Lola ja Rita
Kuva: Sami PartinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti