lauantai 5. lokakuuta 2019

Tuloksia ja tuliaisia

Loppukesäkin näemmä vierähti kaikenlaista puuhatessa, ja vaikka ei tuntunut sille että nyt kauhean paljoa missään olisi käyty, niin ilmeisesti kuitenkin käytiin.

Tyttöjen juoksutauon jälkeen ajeltiin Vöyrille SM-maastoihin. Ne olivat Innan 11. arvokisa, ja ensimmäinen kerta kun se jäi podiumsijojen ulkopuolelle. Lara juoksenteli alkuerästä parisataa pistettä, mutta vedin sen pois finaalista. Seuraavana viikonloppuna Ella ja Roosa osallistuivat WH:n kasvattajakisaan Hyvinkään hitaalla radalla. Oletetusti joukkueemme oli viimeinen, kummallakin vielä painoi kiima pahasti jaloissa. Samalla reissulla saatiin Lounalle juostua ensimmäinen ryhmäkoe, aika oli varsin muikea 19,20. Syyskuun alussa Dreamteam 2 osallistui kauden toiseen ajuekokeeseensa, mutta pahaksi onneksi se jäi tällä kertaa hienoon alkuerään. Eläinlääkäri sulki Laran kokeesta varvasvammasta johtuvan ontumisen vuoksi - mitään ontumista en kyllä nähnyt, varvasvammasta puhumattakaan, mutta gracilis sillä oli revennyt. Ottaa päähän ja kohtalaisen lujaa, mutta parannellaan sitä nyt talvi ja katsotaan keväällä tilannetta uudestaan. Onhan sillä tietysti jo 7,5v ikää...

Harmitus vähän helpotti kun lähdettiin pikku lomalle Saksaan Gelsenkircheniin katsomaan ratajuoksun EM-kisoja. Ilman koiria hyvässä seurassa harrastaminen on myös varsin mukavaa. Onhan nuo hommelit ulkomailla vähän erinäköistä katsottavaa, mutta reissussa näkemäni whippetit eivät pelkästään ilahduttaneet...




Saksasta palattuamme olikin sitten Karstulan maastot ja Volbeat-siskojen ensikilpa. En muista ikinä jännittäneeni näin kovasti, mutta aika kivastihan tuo meni:

Rita 4/24 483p SERTK (kuva Eija Lähdesmäki)


Lola 6/24 476p SERTK (kuva Eija Lähdesmäki)
Ja bonuksena Inna veteraaninarttujen 1/7 449p (kuva Eija Lähdesmäki)
Seuraavana viikonloppuna juostiin kuninkuusjuoksut Kaupissa, missä kävimme hurraamassa Jadelle ensikilvassa hienon ajan 19,31. Rita ja Lola juoksivat kisan jälkeen 280m ryhmäkokeet hyväksytysti. Syyskuun viimeisenä viikonloppuna juostiin Helsingissä HVK:n syysmaastot. Whippetnarttujen luokka oli järkyttävän suuri ja kovatasoinen, ja päivä oli pitkä ja kolea. Lopputuloksissa Lola upeasti 6/36 468p SERTK ja Rita 8/36 466p SERTK. Rita oli alkuerän jälkeen sijalla 17 ja Lola sijalla 9... Jade juoksi ensikilpansa maastossa, alkuerästä varsin vaatimattomat pisteet mutta finaali oli mahtava ja pisteetkin enemmän juoksun näköiset. Jadelle pisteitä 434 ja sijoitus 27.



Ainiin, sitten vielä yksi juttu. Hän on Isla, 4,5kk, ja muutti meille 27.9. Ranskasta. Islan tulo oli kaikenlaisten sattumusten summa, sen piti ensin mennä kimppakotiin, mutta tavattuani tämän ihastuksen en olisi sitä enää päästänyt mihinkään. Isla on mahdottoman kaunis ja tasapainoinen, "old school" -whippet, ja sen sukutaulu on varsin mielenkiintoinen. Innolla odotan mitä tästä prinsessasta kasvaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti