lauantai 4. huhtikuuta 2020

Kesä on peruttu

Vain viikko edellisen postauksen kirjoittamisesta maailma meni sekaisin, kaikki peruttiin ja Suomi meni kiinni. Kennelliitto perui alkukevään kokeet, ja tilanteen edetessä on väläytelty peruutusten vielä laajenevan. Samasta syystä myös oma työtilanteeni muuttui melko dramaattisesti käytännössä yhdessä yössä - samoin kävi miljoonille muille ihmisille.

Vaikka olen eniten huolissani oman arjen pyörimisestä ja toimeentulosta, harrastuskauden osittainen peruuntuminen on ottanut aika koville. Tottakai tässä kohtaa terveys on tärkein asia ja tällaiset toimet ovat tarpeellisia koronaepidemian hillitsemiseksi, mutta ei se poista harmia. Tilanne kirpaiseen myös taloudellisesti, kun laivalipuissa ja ilmoittautumismaksuissa on kiinni reilu tuhat euroa rahaa - eikä niitä luonnollisesti saa takaisin. Aika vaikea on tällä hetkellä suunnitella oikein mitään.

Ensimmäiseksi peruuntui kauan odotettu näyttelyreissu Narvaan maaliskuun puolessavälissä. Samaan ajankohtaan saatiin sentään lohdutuspalkinnoksi privaatti-maastotreenit Kuruun. Rita ja Lola pääsivät kumpikin juoksemaan ja erinomaiselle näytti edelleen. Monty kävi myös ekaa kertaa, ensin yksin ja sitten vielä Ellan kanssa. Se ei vielä käynyt vieheeseen kiinni, mutta kaverin kanssa juoksemisessa ei näkynyt olevan mitään ongelmaa, joten eiköhän senkin uskalla kisoihin ilmoittaa - sitten kun ne joskus pidetään. Ellankin juoksu näytti vuoden tauon jälkeen ihan maastojuoksulle.

Tiimin hienoimmasta suorituksesta vastasi kuitenkin Isla, josta alla videonpätkä. Neiti 10kk juoksi ekaa kertaa maastovieheen perässä ja retuutti muovipupua melko rehvakkain ottein. Sen työskentelyssä on paljon Dinamaista kipinää, jännä kyllä nähdä mitä siitä vielä tulee! Hyvillä mielin saa jäädä odottelemaan kisaikää, samalla metodilla mennään kuin muidenkin kanssa eli viehettä ei vedetä kertaakaan turhaan.


Treenien päätteeksi Anniina otti vielä koko porukasta ihanat seisomakuvat. 

Blackbitch's Lara Croft 8v

 Tyttärensä Dinacon Unforgiven 5v

Toinen tyttärensä D. Nothing Else Matters 5v

Kruununjalokiveni Inna v. Dia-Robinne 7v
Alla Innan veljen lapset, pian 2v:

 D. Evelyn

 D. Lola Montez

 D. Magic Zone

D. Lonesome Rider

Ja vielä pieni ranskalainen timanttini Pohjola de la Cour d'Arcenay 10kk

Roosan ja Isacin lapsista on kasvanut varsin kauniita whippettejä. Erityisesti Monty (D. Magic Zone) miellyttää silmää, kunhan se tuosta vielä miehistyy niin sitä kehtaa hyvillä mielin viedä Suomessakin näytille. Toivon mukaan päästään keväällä suunniteltuihin terveystarkkeihin, voisi alkaa varovasti miettiä seuraavia pentukuvioita syksylle -21.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti