perjantai 12. syyskuuta 2014

Tuliaisia Turusta

Turku on tullut tutuksi tässä viime viikkojen aikana, maanantaina 25.8. ajeltiin satamasta kotiin ja lauantaina 30.8. käytiin ekaa kertaa kisaamassa Vätin radalla. Tämä oli puhdasta taktikointia, tytöt kun ei mitään kovin nopeita ole, ja Vätti on rankattu ns. hitaaksi radaksi eli kv-rajat ovat korkeammat. Tavoitteena oli edes Laralle SERTK. Tavoite täyttyikin, Lara juoksi hitaalla hiekkaradalla 480m aikaan 33,56s (tulokset Kilpailutietojärjestelmässä), joka hipoi sen edellisviikkoista ennätystä Kartanolla! Dinakin juoksi kivasti, mutta alkukesän loukkaantuminen ja pitkä sairasloma ovat vaatineet veronsa eikä vauhti oikein riitä. Koira kuitenkin tuntuu tykkäävän, ja sen tekniikka paranee koko ajan - ja mikä tärkeintä, varvas on kestänyt sekä monttujuoksentelut että kisaamisen. Olen todella tyytyväinen kumpaankin, erityisesti Laraan, se vaikuttaa toipuneen kiimasta hyvin ja oikeat juoksulinjatkin alkavat löytyä. Harmittavasti kausi alkaa kyllä olla jo paketissa, jäljellä on enää Kunkut ja TeamRace, mutta jospa jommasta kummasta vielä yksi SERTK-aika heruisi ja saataisi tulevan äipän titteliriviin vielä FI KVA-R...

A week after we got back home from Sweden-trip, we travelled to Turku again - this time for racing competition in Vätti track. Our target was reached, when Lara ran a very nice time 33,56 on 480m! It was only 0,06sec slower than her PB in Tuomarinkylä two weeks ago. I'm very pleased for both of my girls.

 Tyttöjen juoksun (Lara sin., Dina valk.) kuvasi Riina Lummekari, kiitos!

Inna on harjoitellut ratajuoksua ahkerasti sekä seuraamalla aidan takana että juoksemalla etusuoraa. Nyt on kaikki Suomen radat kokeiltu, kun kisan jälkeen Inna juoksi avoimen kopin läpi etusuoran - ja aivan mahtavasti juoksikin! Anne oli jälleen lähetysapuna, ja nyt oli meno ihan erimoista kuin alkukesästä, ei meinannut pikkulikka pysyä käsissä... Aika näyttää vieläkö tälle syksylle niitä kirjoja kokeiltaisi?

Inna had a little practise also, and now she's getting to the point! Maybe we'll try some lisence runs for her?


Vielä muutama Riinan ottama kuva Kartanon "vesijuoksukisoista" edellisviikolta (Lara sin, Dina valk):
Here are some pics (taken by Riina) of girls from last week at Kartano track, Helsinki. Lara on blue, Dina on white:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti